Як замаринувати гострий перець з часником в банках?

маринований гострий перець з часником

Гострі перчики пропонуємо порізати на невеликі частини, з’єднати з часником, цибулею, прянощами і замаринувати в оцтовому маринаді. Вийде відмінна добавка до м’ясних і овочевих страв для любителів гострого.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
40 хвДрук
  • Для приготування маринаду в сотейник вливаємо воду в зазначеній кількості. Додаємо сіль.
  • Всипаємо цукровий пісок.
  • Кладемо лаврове листя, горошини запашного перцю і сушений орегано. Доводимо про кипіння, варимо одну-дві хвилини при повільному кипінні. В кінці варіння вливаємо оцет, перемішуємо і знімаємо з плити.
  • Ретельно промиваємо перці, хвостики зрізаємо. Стручки ріжемо на колечка. Цибулю і часник очищаємо від лушпиння. Промиваємо, ріжемо на невеликі тонкі шматочки.
  • У чисті стерильні банки укладаємо нарізані перці разом з часником і цибулею.
  • Заливаємо їх гарячим маринадом. Закриваємо стерильною кришкою, даємо повністю охолонути.
  • Через добу перець вже промаринуется і його можна вживати в їжу. Зберігаємо заготовку в холодильнику.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь