Щоб запечені яблука вийшли ще більш соковитими і апетитними, приготуйте їх з використанням фольги. Просте частування сподобається, як дорослим, так і дітям. Спробуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 3 шт.
- Мед квітковий 2 ст. л.
- Сік лимонний 3 ч. л.
- М’ята свіжа 5 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти для приготування десерту. Яблука гарненько промиваємо під водою.
- Далі їх ділимо на рівні половинки і акуратно вирізаємо серцевину. Плодоніжки також видаляємо. Підготовлений продукт укладаємо на розстелену фольгу.
- Доповнюємо яблука медом, лимонним соком і гілочками свіжої м’яти. Розподіляємо продукти рівномірно по всіх половинках.
- Далі заготовку звертаємо в фольгу і випікаємо близько 30 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.
Ароматні і м’які яблука у фользі готові. Дайте їм трохи охолонути і пробуйте!