Як зробити ПХ панакоту в домашніх умовах

Приготувати ПП панакоту не складе особливих труднощів. Зате в результаті ви отримаєте не тільки корисний, але і дуже смачний легкий десерт. За бажанням полуницю для десерту можна замінити іншими ягодами.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Готуємо всі необхідні продукти для приготування десерту. Висипаємо 7 гр. желатину в невелику глибоку піалу і заливаємо його водою. Через 5 хвилин він збільшиться в розмірі.
  • Перекладаємо желатин в каструлю. Ставимо ємність на плиту, включаємо техніку і починаємо перемішувати желатин до повного розчинення. Потім прибираємо вогонь і даємо желатину охолонути. В іншу ємність викладаємо рікотту і заливаємо її вершками. Збиваємо масу блендером до однорідності.
  • У вершкову масу викладаємо желатин і ванілін.
  • Знову збиваємо інгредієнти. Розливаємо суміш по склянках. Ставимо їх в холодильник на 20-30 хвилин.
  • Що залишився желатин заливаємо водою і знову залишаємо на 5 хвилин. Потім повторюємо процес нагрівання і охолодження. Свіжу полуницю перебираємо (якщо полуниця заморожена, її слід заздалегідь розморозити), промиваємо і даємо їй обсохнути. Соковиті і солодкі полуничини закладаємо в чашу блендера і подрібнюємо. Змішуємо ягідну масу з желатином.
  • Заливаємо полуничну масу в стаканчики. Ставимо десерт в холодильник на 1 годину.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь