Голубці – це ідеальне в усіх відношеннях блюдо, воно смачне, ситне і його можна приготувати про запас і заморозити. Таким чином у вас в морозилці будуть домашні напівфабрикати, які можна приготувати в будь-який момент.
Інгредієнти
Порції: –+
- Напівфабрикат голубців 12 шт.
- Морква 150 гр.
- Цибуля ріпчаста 100 гр.
- Бульйон 400 мл.
- Помідор 400 гр.
- Томатна паста 1.5 ст. л.
- Лист лавровий 1 шт.
- Перець духмяний 1 ч. л.
- Рослинна олія 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Заморожені голубці дістаньте з морозилки заздалегідь.
- Викладіть голубці в каструлю.
- Тепер потрібно приготувати соус для голубців. На сковороді обсмажте цибулю і моркву.
- Потім додайте дрібнонарізані помідори і пару столових ложок томатної пасти.
- Далі влийте бульйон, додайте лавровий лист і запашний перець, доведіть соус до кипіння і влийте його в каструлю до голубців.
- Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте голубці 40-50 хвилин до готовності. Подавайте блюдо в гарячому вигляді зі сметаною і зеленню.
Приємного апетиту!