Заготовки з фруктів, ягід
Будь-які страви, приготовані з додаванням чорної горобини, вважаються мало не лікувальними у багатьох куточках нашої країни. Ягоди містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів
Цукати з яблук в електросушарку – це простий та цікавий варіант заготовити ваш яблучний урожай. Зі звичайного фрукту виходять дуже смачні та привабливі ласощі для всієї родини. Для...
Цукати з вишні в домашніх умовах відрізняються цікавим смаком та захоплюючим кулінарним процесом. Такі ласощі сподобаються як дорослим, так і найменшим членам сім’
Агрус – смачна і корисна ягода, яка містить велику кількість вітамінів і корисних речовин. Щоб зберегти аґрус на зиму – ягоди можна заморозити або приготувати швидке варення «п’ятихвилинка»,...
Варення з аґрусу з червоною смородиною – це оригінальне смакове поєднання, яке стане ідеальним доповненням до млинців та чаю! Тонкий смак желеподібного джему з цілісними смородиновими ягідками нікого.
За цим рецептом ви можете приготувати незвичайне варення з полуниці та шовковиці. Його аромат і неперевершений смак вас, безперечно, підкорить. Варимо варення методом дворазового варіння.
Варення з аґрусу з чорною смородиною – це по-справжньому цінні ласощі. Ягоди агрусу добре відновлюють тиск, а смородина зміцнює імунну систему. Таке варення особливо незамінне взимку!
Якщо ви не встигли зварити полуничне варення, але ви маєте заморожену полуницю – ми ділимося з вами рецептом чудового полуничного джему. Готується він за лічені хвилини, як і...
Пальців на руках не вистачить перерахувати всі корисні властивості агрусу. Вони багаті на вітаміни, мікроелементи, і крім того покращують настрій і сприяють нормалізації діяльності нервової системи.
Черешня не особливо підходить для заморожування. Однак із свіжих плодів виходить дуже смачний напій, особливо якщо змішати черешню з іншими інгредієнтами – ягодами та фруктами.
Полуниця – популярна корисна ягода, багата на вітамін С, яку використовують для приготування багатьох страв, в основному десертів. З полуниці варять узвари, варення, джеми, морси, киселі.
Джем з червоного агрусу – це дуже цікаві за смаком, яскраві і привабливі ласощі, які нескладно заготовити на тривале зберігання. Такий ягідний продукт можна подавати до чаювання, просто.
Смачний освіжаючий напій готується без стерилізації в короткий термін і досить довго зберігається, якщо правильно підготувати тару для стерилізації: перед термообробкою ємності потрібно
Чорниця добре поєднується за смаком із полуницею, та й ці ягоди не вимагають тривалого варіння. Чорниця в цьому варенні виступає головним інгредієнтом, а полуниця покращить її смак та.
До вашої уваги представлений рецепт дуже смачного варення з аґрусу. Його смак стає оригінальним завдяки додаванню волоських горіхів. Процес приготування такого варення трудомісткий
Малина та полуниця – не зовсім звичне поєднання для варення. Однак на смак воно виходить просто чудовим! Обидві солодкі та ароматні ягоди відмінно доповнюють один одного і складають...
Всі ласуни люблять полуничне варення п’ятихвилинка з лимоном. Полуниця – ароматна ягода, смачна сама по собі, але рідко трапляється можливість зберегти її у свіжому вигляді на зиму.
Компот із черешні та яблук на 3-літрову банку на зиму припаде до смаку всім, хто спробував! Черешневий компот не менш популярний, ніж його “собрат” –
Варення з агрусу по праву визнано ароматним, соковитим і корисним. Але зазвичай процес приготування займав багато часу. З появою мультиварок все змінилося: смачне варення, що містить безліч корисних.
Вишня та черешня чудово поєднуються між собою, тому компотик із цих ягід – справжня знахідка для зимового часу. Не полінуйтеся у літній сезон заготовити цей апетитний компотик та...