Заготовки з агрусу на зиму
Агрус – смачна і корисна ягода, яка містить велику кількість вітамінів і корисних речовин. Щоб зберегти аґрус на зиму – ягоди можна заморозити або приготувати швидке варення «п’ятихвилинка»,...
Варення з аґрусу з червоною смородиною – це оригінальне смакове поєднання, яке стане ідеальним доповненням до млинців та чаю! Тонкий смак желеподібного джему з цілісними смородиновими ягідками нікого.
Варення з аґрусу з чорною смородиною – це по-справжньому цінні ласощі. Ягоди агрусу добре відновлюють тиск, а смородина зміцнює імунну систему. Таке варення особливо незамінне взимку!
Пальців на руках не вистачить перерахувати всі корисні властивості агрусу. Вони багаті на вітаміни, мікроелементи, і крім того покращують настрій і сприяють нормалізації діяльності нервової системи.
Джем з червоного агрусу – це дуже цікаві за смаком, яскраві і привабливі ласощі, які нескладно заготовити на тривале зберігання. Такий ягідний продукт можна подавати до чаювання, просто.
До вашої уваги представлений рецепт дуже смачного варення з аґрусу. Його смак стає оригінальним завдяки додаванню волоських горіхів. Процес приготування такого варення трудомісткий
Варення з агрусу по праву визнано ароматним, соковитим і корисним. Але зазвичай процес приготування займав багато часу. З появою мультиварок все змінилося: смачне варення, що містить безліч корисних.
Варення з аґрусу виходить густим, оскільки у складі ягід є пектин. Апельсини у складі надають запашного цитрусового аромату. Загалом таке варення більше схоже на повидло, оскільки плоди подрібнюються.
Гарне варення благородного відтінку виходить з ягід аґрусу з додаванням гілки вишневого листя. Воно має приємний нейтральний смак, придатне для використання в приготуванні випічки
Для поціновувачів незвичайних заготовок з ягід пропонуємо рецепт королівського варення з аґрусу. Смак і вид цих ласощів повністю відповідає назві. Приготування вимагає часу і терпіння
Компот з агрусу на 3-х літрову банку на зиму нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Компот з агрусу і яблук на зиму виходить в міру солодким, дуже смачним і ароматним. Його можна пити просто так або подавати з улюбленими десертами, випічкою. Для приготування...
Компот з агрусу і вишні на 3 літри кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями. Апетитний напій порадує своїм яскравим.
Компот з агрусу з чорною смородиною в 3-х літрових банках – це дуже смачний напій, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Готовий продукт порадує своїм цікавим смаком і...
Компот з агрусу з апельсином на 3 літри виходить неймовірно ароматним і яскравим за смаком. Такий напій можна пити просто так, подавати з випічкою та іншими улюбленими десертами....
Компот Мохіто з агрусу з м’ятою і лимоном – це дуже смачний і ароматний напій, який ідеально освіжає і втамовує спрагу. Готовий продукт порадує своїм цікавим смаком і...
Мало хто знає, що українська кухня – це не тільки борщ і сало – це ще й нереально смачний маринований часник з агрусом. Такою закускою ви точно здивуєте...
Триває сезон заготовок, і я хочу поділитися з вами ще одним прекрасним рецептом. Нещодавно ми вже приготували вишню в желе і засолили огірки. А днями чоловік привіз з...
Ще один рецепт варення без варіння. Для зберігання його так само можна заморозити або розлити по банках. Агрус в поєднанні з ніжним злегка кислуватим смаком ківі і яскравий...
Дуже смачне густе варення, на приготування якого у вас піде зовсім небагато часу. Залежно від кольору агрусу варення виходить красивого бурштинового або малинового відтінку.