Заливний пиріг з овочами

Заливний пиріг з овочами

Побувавши пару років тому у Франції, я вперше спробувала закусочний флан. Це ніжний заливний пиріг з овочами, який там подають у багатьох ресторанах. Приїхавши додому, я відразу ж спробувала його приготувати, і тепер це одна з найпопулярніших закусок в моєму будинку.

Це повітряне блюдо підходить як для приготування в звичайній духовці, так і на мангалі-барбекю. Не бійтеся експериментувати. Цей рецепт універсальний, так що замість перцю і томатів можна використовувати будь-які інші овочі в залежності від сезону і ваших смакових уподобань.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
45 хвДрук
  • Для цього рецепта краще вибрати дрібний перець. Якщо використовуєте стандартний, скоротіть кількість перцю вдвічі. Промийте овочі і наріжте їх невеликими шматочками.
  • У мисці збийте яйця. Додайте туди борошно, вершки і масло. Посоліть і поперчіть за смаком і добре перемішайте всі інгредієнти.
  • Змастіть форму для випікання рослинною олією. Викладіть туди овочі і тісто, що вийшло .
  • Випікайте флан 25 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Подавайте овочеву закуску гарячою.

Якщо плануєте подавати такий заливний пиріг з овочами на святковий стіл, спробуйте запекти флан в порційних формочках. Так він виглядає ще ошатніше. А щоб зробити смак страви більш насиченим, в тісто можна додати трохи тертого сиру.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь