Заварний крем з корицею

Заварний крем з корицею

Я з тих, хто любить вдалий крем більше, ніж сам торт. Тому, коли хочу порадувати себе і дітей, готую цей легкий молочний крем. Його і кремом складно назвати, так як на виході виходить десерт нічим не гірше ресторанного крем-брюле або панна-котти. Сміливо додавайте в нього улюблені ягоди або джем. З малиновим – взагалі бомба!

Секретів немає: тільки правильні пропорції і помірне додавання прянощів. Такий заварний крем з корицею користується популярністю в Сонячній Греції. Адже коли на вулиці спека, а солоденького все одно хочеться, піала такої невагомої смакоти буде як ніколи до речі!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
26 хвДрук
  • Збийте яйця з корицею і цукром.
  • Змішайте борошно з ванільним цукром.
  • Поступово додавайте борошно до яєчної суміші.
  • Влийте молоко і ретельно все збийте.
  • Перелийте майбутній крем в каструльку, включіть середній вогонь.
  • Постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Якщо любите крем погустіше, то варіть ще хвилин 10 на маленькому вогні.
  • Перелийте крем в піали і нехай остигає до кімнатної температури. Такий крем можна їсти як самостійний десерт, а можна використовувати у вигляді начинки для торта, тістечок і т. д.

Основа цього десерту — класичний рецепт заварного крему, проте особливим його роблять кориця з мускатом. Для більш цікавого смаку і святкової подачі рекомендую прикрасити мигдальними пелюстками. Дуже смачно і оригінально!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь