Зелений борщ із томатною пастою – це апетитне кулінарне рішення для вашого сімейного обіду. Приготувати такий суп не складе особливих труднощів. Для цього скористайтеся перевіреним покроковим рецептом нашої добірки. Потіште себе та рідних новими яскравими смаками.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка ½ кг.
- Вода 3 л.
- Щавель 1 пучок
- Буряк 1 шт.
- Картопля 400 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Куряче яйце 3 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Кріп ½ пучка
- Сіль ½ ст.л.
- Рослинна олія 2 ст.л.
Кроки
- Курку ділимо на частини, після відварюємо до готовності та отримання бульйону.
- Очищаємо буряк і нарізаємо його тонкою соломкою. Викладаємо в киплячий бульйон. Відварюємо протягом 30 хвилин.
- Очищаємо картоплю, промиваємо її і нарізаємо невеликими кубиками. Кладемо в бульйон і готуємо разом 15 хвилин. Додаємо сіль за смаком.
- Подрібнюємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії.
- Морквину натираємо на тертці.
- Додаємо моркву до цибулі. Перемішуємо і готуємо до м’якості.
- Викладаємо до овочів томатну пасту. Перемішуємо і гасимо пару хвилин.
- Перекладаємо засмажку в бульйон. Відварюємо протягом 5 хвилин.
- Промиваємо і обсушуємо щавель.
- Дрібно нарізаємо його ножем.
- Подрібнюємо кріп.
- Викладаємо щавель і кріп в суп.
- Злегка збиваємо курячі яйця і тонкою струменем вливаємо їх у суп. Перемішуємо.
- Вимикаємо плиту і даємо продукту настоятися під кришкою.
Зелений борщ із томатною пастою готовий. Розкладайте по тарілках, доповнюйте сметаною та пригощайтеся!