Як швидко і просто приготувати паску без опари

Ще один варіант простої, але по-справжньому смачної паски. Повітряна, немов пухнаста, смачна, ароматна – така паска сподобається всім. Вона виходить не дуже вологою, але і не надмірно сухою – отака золота середина.

У цьому рецепті використовуються дріжджі, але при цьому не потрібно чекати, коли у вас вийде опара. Готуються такі паски швидко і просто, що дуже актуально, коли немає багато часу.

Інгредієнти
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Дріжджі залийте теплим молочком. Додайте трохи цукру все змішайте. Відставте в сторону.
  • Окремо змішайте розбиті яйця, цукор і сіль. Потім додайте розтоплене вершкове масло (воно повинно охолонути) і знову все перемішайте.
  • Тепер туди ж влийте молоко. Перемішайте. Після цього введіть дріжджі, які настоялися, і знову все перемішайте.
  • Частинами просівають борошно в яєчну масу з дріжджами, постійно перемішуючи. Додайте ванілін для аромату. На завершальному етапі замішуйте тісто руками.
  • Додайте родзинки і продовжите вимішувати тісто. Потім накрийте його рушником, переклавши в змащену маслом каструлю, і залиште в теплі.
  • Коли тісто збільшиться вдвічі, обсипте його борошном і гарненько помніть на столі. Розкладіть по змазаним маслом формам, заповнивши їх приблизно наполовину.
  • Залиште настоятися ще на півгодинки. Випікайте при 180 градусах 40-50 хвилин.
  • Тепер можна зайнятися приготуванням глазурі. У сотейнику розтопіть вершкове масло і додайте до нього лимонний сік. Хорошенечко перемішайте. Потім додайте цукрову пудру і знову все перемішайте. Продовжіть готувати, постійно помішуючи.
  • Коли маса побіліє, зніміть її з вогню. Готові пасочки прикрасьте глазур’ю. При необхідності можете додати і інших прикрас.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь