Ця заправка готується дуже швидко і просто, при цьому виходить такою смачною, що ви не захочете заправляти салат навіть найкращою рослинною олією. Дуже ароматна, яскрава – вона підкреслить смак вашого салату.
Така заправка ідеальна для салату з капусти, але також відмінно підійде для будь-якої овочевої закуски. Для змішування складових можна використовувати міксер, але можна зробити це і вручну виделкою або віночком.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рослинна олія 50 мл.
- Оцет столовий 9% 15 мл.
- Кріп 30 гр.
- Цукор-пісок 2 ч. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Гірчиця 2 ч. л.
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
- Часник 3 зуб.
Кроки
- У чашу, де будете робити соус, відправте сіль, цукор і чорний мелений перець.
- Потім додайте гірчицю і влийте оцет і рослинну олію.
- Після цього видавіть через прес очищений часник і все гарненько змішайте міксером.
- Порубайте вимитий кріп якомога дрібніше. Надішліть до решти складових заправки.
- Все гарненько розмішайте.