Це не зовсім типовий салат з морської капусти. Якщо ви любитель гостренького, зверніть увагу на цей рецепт. Пікантний, гострий – яскравий –смак і аромат цього салату вам запам’ятається.
Всі звикли, що морська капуста – холодний інгредієнт, який змішують з іншими такими ж. Але тут вона буде пропарюватися на вогні разом з іншими складовими. Завдяки цьому всі продукти дадуть свій аромат і сік, а соєвий і гострий соуси зроблять готову страву особливо цікавою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морська капуста (морожена) 800 гр.
- Гострий соус 15-20 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соус соєвий 100 мл.
- Рослинна олія 70 мл.
- Часник 2-4 зуб.
- Кунжут
Кроки
- Заморожену капусту помістіть в каструлю, залийте холодною водою і відправте на плиту.
- Коли капуста розтане і закипить, перемішайте.
- Як тільки вона почне підніматися, зніміть її з плити і відкиньте в друшляк.
- Промийте капусту під струменем прохолодної води.
- Цибулю наріжте довгою тоненькою соломкою. Також тонкою соломкою наріжте часничок.
- У сковорідку влийте рослинну олію і відправте її на плиту.
- Коли вона прогріється, викладіть туди цибулю і часник. Обсмажуйте, перемішуючи, до напівготовності.
- Тепер додайте капусту. Полийте соєвим соусом, потім додайте гострий. Перемішайте.
- Накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 10 хвилин.
- Додайте кунжут, знову накрийте кришкою і тушкуйте на мінімальному вогні ще стільки ж.
- Дайте салату охолонути і настоятися перед подачею.