Гострий і пряний салат з морської капусти по-корейськи

салат з морської капусти по-корейськи
Час приготування: 45 хв

Це не зовсім типовий салат з морської капусти. Якщо ви любитель гостренького, зверніть увагу на цей рецепт. Пікантний, гострий – яскравий –смак і аромат цього салату вам запам’ятається.

Всі звикли, що морська капуста – холодний інгредієнт, який змішують з іншими такими ж. Але тут вона буде пропарюватися на вогні разом з іншими складовими. Завдяки цьому всі продукти дадуть свій аромат і сік, а соєвий і гострий соуси зроблять готову страву особливо цікавою.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
45 хвДрук
  • Заморожену капусту помістіть в каструлю, залийте холодною водою і відправте на плиту.
  • Коли капуста розтане і закипить, перемішайте.
  • Як тільки вона почне підніматися, зніміть її з плити і відкиньте в друшляк.
  • Промийте капусту під струменем прохолодної води.
  • Цибулю наріжте довгою тоненькою соломкою. Також тонкою соломкою наріжте часничок.
  • У сковорідку влийте рослинну олію і відправте її на плиту.
  • Коли вона прогріється, викладіть туди цибулю і часник. Обсмажуйте, перемішуючи, до напівготовності.
  • Тепер додайте капусту. Полийте соєвим соусом, потім додайте гострий. Перемішайте.
  • Накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 10 хвилин.
  • Додайте кунжут, знову накрийте кришкою і тушкуйте на мінімальному вогні ще стільки ж.
  • Дайте салату охолонути і настоятися перед подачею.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь