Досить легкий салат з яскравим смаком і не менш яскравими вкрапленнями помаранчевої морквини. Дуже соковитий – він виходить не тільки приголомшливим на смак, але і дуже корисним. Готувати такий салатик легко, а продукти доступні круглий рік.
Тут заправку краще не міняти – майонез підходить якнайкраще. Обов’язково додайте мелений перець, і краще, якщо він буде мелений. Такий перчик відрізняється більш яскравим ароматом і насиченим смаком. Сир беріть на свій смак – підійде твердий або напівтвердий.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
- Почистіть свіжу моркву і натріть на тертці для корейської моркви. Там же натріть сир.
- Заздалегідь підготовлену зелень подрібніть.
- З’єднайте всі підготовлені продукти в салатник.
- З баночки з горошком злийте рідину. Сам горошок додайте до решти інгредієнтів.
- Додайте солі з перчиком і видавіть через прес очищений часничок.
- Салатик заправте майонезом і все добре перемішайте.
- Перед подачею прикрасьте зеленню і горошком.