Готуємо салат з морквою сиром і консервованим горошком

Досить легкий салат з яскравим смаком і не менш яскравими вкрапленнями помаранчевої морквини. Дуже соковитий – він виходить не тільки приголомшливим на смак, але і дуже корисним. Готувати такий салатик легко, а продукти доступні круглий рік.

Тут заправку краще не міняти – майонез підходить якнайкраще. Обов’язково додайте мелений перець, і краще, якщо він буде мелений. Такий перчик відрізняється більш яскравим ароматом і насиченим смаком. Сир беріть на свій смак – підійде твердий або напівтвердий.

Кроки
15 хвДрук
  • Почистіть свіжу моркву і натріть на тертці для корейської моркви. Там же натріть сир.
  • Заздалегідь підготовлену зелень подрібніть.
  • З’єднайте всі підготовлені продукти в салатник.
  • З баночки з горошком злийте рідину. Сам горошок додайте до решти інгредієнтів.
  • Додайте солі з перчиком і видавіть через прес очищений часничок.
  • Салатик заправте майонезом і все добре перемішайте.
  • Перед подачею прикрасьте зеленню і горошком.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь