Як приготувати аджику з кабачків через м’ясорубку на зиму?

У цьому рецепті вам пропонується приготувати кабачкову аджику, подрібнивши цей овоч на м’ясорубці з великими гратами, щоб вид аджики був зернистим. Набір інгредієнтів класичний: часник, томатна паста, олія, сіль, цукор і перець. Рецепт простий і дозволяє швидко приготувати цю приправу при хорошому врожаї кабачків.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Кабачки добре промийте під проточною водою і видаліть шкірку і насіння. Молоді овочі можна не чистити. Потім кабачки наріжте середніми шматочками і перекрутіть на м’ясорубці з великими гратами разом з очищеними зубками часнику.
  • До кабачкової маси насипте цукор і додайте сіль на свій смак.
  • Потім покладіть до кабачка столову ложку томатної пасти і налийте п’ять ложок рослинної олії. Гострий перець наріжте маленькими шматочками і додайте до кабачкової маси. Всі ці інгредієнти перемішайте і перекладіть в каструлю з товстим дном або казан.
  • Тушкуйте аджику на невеликому вогні протягом 40 хвилин від початку кипіння. До кінця готування налийте до аджики столовий оцет і ще раз перемішайте. Аджика з кабачків на м’ясорубці готова. Обов’язково зніміть пробу і відкоригуйте смак.

Потім аджику перекладіть в стерильну банку і щільно закупорьте прокип’яченої кришкою. Її можна їсти відразу або поставити на зберігання в холодильник.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь