Оладки можна віднести до десертних страв. Зазвичай їх подають до чаю з варенням або медом. Ми пропонуємо вам спробувати неймовірно смачний і корисний варіант оладок з гарбуза і яблук.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 200 гр.
 - Гарбуз 300 гр.
 - Борошно пшеничне 200 гр.
 - Куряче яйце 2 шт.
 - Цукор-пісок 2 ст. л.
 - Рослинна олія для смаження
 
Кроки
- Гарбуз помийте, очистіть від шкірки і насіння, м’якоть натріть на крупній тертці.
 - З яблук також зріжте шкірку і видаліть насіння, натріть їх на тертці.
 - До яблук і гарбуза додайте цукор і яйця, добре перемішайте.
 - Потім всипте просіяне борошно, вимісіть тісто.
 - Смажте оладки на розігрітій сковороді на помірному вогні з обох сторін.
 
Оладки з гарбуза і яблук можна подавати на стіл в гарячому і охолодженому вигляді.
Приємного апетиту!

