Покроковий рецепт приготування оладок з гарбуза і яблук

Оладки можна віднести до десертних страв. Зазвичай їх подають до чаю з варенням або медом. Ми пропонуємо вам спробувати неймовірно смачний і корисний варіант оладок з гарбуза і яблук.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
60 хвДрук
  • Гарбуз помийте, очистіть від шкірки і насіння, м’якоть натріть на крупній тертці.
  • З яблук також зріжте шкірку і видаліть насіння, натріть їх на тертці.
  • До яблук і гарбуза додайте цукор і яйця, добре перемішайте.
  • Потім всипте просіяне борошно, вимісіть тісто.
  • Смажте оладки на розігрітій сковороді на помірному вогні з обох сторін.

Оладки з гарбуза і яблук можна подавати на стіл в гарячому і охолодженому вигляді.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь