Ще один рецепт смачних гарбузових оладок, проте в цей раз блюдо не буде солодким. Гарбуз є універсальним овочем, тому навіть в поєднанні з часником і сиром виходять чудові за смаком страви.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 500 гр.
- Картопля 150 гр.
- Борошно пшеничне 100 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Часник 3-5 зуб.
- Спеції та Приправи за смаком
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Гарбуз і картоплю очистіть і натріть на крупній тертці, потім відіжміть овочі від зайвої вологи. Сир також натріть на тертці, зелень дрібно наріжте, часник пропустіть через прес.
- Додайте в овочеву масу яйця, сіль і спеції, добре перемішайте.
- На добре розігріту сковороду влийте рослинну олію, викладіть тісто у формі круглих коржів. Смажте оладки з одного боку на помірному вогні під кришкою протягом 5 хвилин.
- Потім переверніть оладки і готуйте ще 3-4 хвилини з іншого боку.
Подавати такі оладки найкраще в гарячому вигляді зі сметаною.
Приємного апетиту!