Яскрава за смаком пастила виходить з яблук і смородини. Продукт порадує приємним смаком і легкою кислинкою. Такий десерт оцінять і дорослі, і діти. Дивувати своїх близьких легко!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 1 кг.
- Смородина чорна 1 кг.
- Вода 150 мл.
- Цукор-пісок 300 гр.
Кроки
- Очищаємо і дрібно ріжемо яблука. Після Томимо їх на слабкому вогні до розм’якшення і перемелюємо в пюре.
- В окремому посуді уварюємо ягоди з водою. Готуємо на тихому вогні близько 30-40 хвилин.
- Після чого ягідну масу розтираємо, доповнюємо її цукром і яблучним пюре. Трохи прогріваємо, поки сухий продукт повністю не розчиниться. Не забуваємо помішувати.
- Гаряче ласощі тонким шаром розподіляємо по деко з пергаментом. Готуємо при 80 градусів близько 5-6 годин з прочиненими дверцятами.
- Підсушений ароматний пласт готовий. Ріжемо його на невеликі частини, звертаємо в трубочку і подаємо до столу.