Дуже смачна пастила з яблук і чорної смородини

Яскрава за смаком пастила виходить з яблук і смородини. Продукт порадує приємним смаком і легкою кислинкою. Такий десерт оцінять і дорослі, і діти. Дивувати своїх близьких легко!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
13 год 0 хвДрук
  • Очищаємо і дрібно ріжемо яблука. Після Томимо їх на слабкому вогні до розм’якшення і перемелюємо в пюре.
  • В окремому посуді уварюємо ягоди з водою. Готуємо на тихому вогні близько 30-40 хвилин.
  • Після чого ягідну масу розтираємо, доповнюємо її цукром і яблучним пюре. Трохи прогріваємо, поки сухий продукт повністю не розчиниться. Не забуваємо помішувати.
  • Гаряче ласощі тонким шаром розподіляємо по деко з пергаментом. Готуємо при 80 градусів близько 5-6 годин з прочиненими дверцятами.
  • Підсушений ароматний пласт готовий. Ріжемо його на невеликі частини, звертаємо в трубочку і подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь