Дивовижний за смаком варіант приготування запечених яблук – з додаванням рікотти. Блюдо вийде ніжним і ароматним. Подавайте оригінальний десерт в теплому і остиглому вигляді.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 1 шт.
- Сир Рікотта 20 гр.
- Мед квітковий за смаком
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Трави прованські за смаком
Кроки
- Промиваємо яблуко і ріжемо його на три частини. Кожну обсмажуємо в оливковій олії і прованських травах.
- Далі починаємо формувати десерт. Основу яблука кладемо на деко і обмазуємо половиною рікотти.
- Далі кладемо середню частину, щільно притискаємо до основи і також обмазуємо. Накриваємо верхівкою і поливаємо оливковою олією, що залишилися в сковороді.
- За смаком поливаємо або обмазуємо яблуко рідким медом.
- Готуємо страву 20 хвилин при 180 градусах.
Апетитне частування з яблука і рікотти готове. Пригощайтеся!