Яблука, запечені з рікоттою в домашніх умовах

Яблука, запечені з рікоттою

Дивовижний за смаком варіант приготування запечених яблук – з додаванням рікотти. Блюдо вийде ніжним і ароматним. Подавайте оригінальний десерт в теплому і остиглому вигляді.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
60 хвДрук
  • Промиваємо яблуко і ріжемо його на три частини. Кожну обсмажуємо в оливковій олії і прованських травах.
  • Далі починаємо формувати десерт. Основу яблука кладемо на деко і обмазуємо половиною рікотти.
  • Далі кладемо середню частину, щільно притискаємо до основи і також обмазуємо. Накриваємо верхівкою і поливаємо оливковою олією, що залишилися в сковороді.
  • За смаком поливаємо або обмазуємо яблуко рідким медом.
  • Готуємо страву 20 хвилин при 180 градусах.

Апетитне частування з яблука і рікотти готове. Пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь