Цікавий і корисний десерт для домашнього столу – яблука, запечені часточками. Таке частування вийде соковитим і ніжним. Готувати його легко і просто. Беріть на замітку яскравий кулінарний рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 3 шт.
- Мед квітковий 120 гр.
- Родзинки за смаком
Кроки
- Гарненько промиваємо яблука під водою. Видаляємо плодоніжки, шкірку не знімаємо.
- Далі їх обробляємо на тонкі часточки, частина з яких щільно укладаємо в форму для випікання тонким шаром. Кісточки обов’язково видаляємо.
- Посипаємо основний інгредієнт невеликою кількістю родзинок. Його заздалегідь вимочуємо в холодній воді.
- Вливаємо трохи рідкого меду і повторюємо шари, поки не закінчаться всі інгредієнти.
- Випікаємо блюдо 30 хвилин під кришкою в розігрітій до 180 градусів духовці.
Після, яскраве частування можна подавати до столу і пригощати близьких.