Рухаємося далі, не зупиняємося, і знову готуйте соковитий бутербродик з солоненькими огірочками, які ух класно йдуть під стопочку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Шпроти в олії 160 гр.
- Хліб 10 кусочків
- Огірок солоний 1-2 шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Петрушка 1 гілочка
- Часник 1 зубець
Кроки
- Шматки хліба наріжте тонко на пластинки, а після розділіть ножем по діагоналі. Солоні або мариновані огірки порубати на слайси.
- Для соусу змішайте майонез з видавленим часником через прес і нарізаною зеленою цибулею. Змастіть заготовки.
- Покладіть по одній рибці на скибочку і розмістіть на тарілку.
Їжте із задоволенням!