Тарталетки за цим рецептом можна приготувати на святковий стіл всього за 5 хвилин при наявності варених яєць.
Смак у такої закуски виходить приголомшливим, а готується вона досить просто. Шинка, свіжий огірочок, ситні варені яйця, горіхи і яскраві соковиті зерна граната – просто ідеальне поєднання! Тарталетки я використовую покупні, можна взяти вафельні, або як в моєму випадку, пісочні. Спробуйте обов’язково, ваші рідні та гості будуть в захваті!
Інгредієнти
Порції: –+
- Кріп для прикраси
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Гранат 1 шт.
- Волоський горіх 30 гр.
- Огірок 100 гр.
- Тарталетки 6 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Часник 1 зуб.
Кроки
- Підготувати необхідний набір інгредієнтів: пісочні тарталетки, шинку, яйця, огірки, волоські горіхи, майонез, часник, сіль і зерна граната.
- Яйця заздалегідь відварити круто, остудити, очистити і нарізати дрібним кубиком. Шинку нарізати дрібним кубиком. Огірок нарізати дрібним кубиком.
- Волоські горіхи порубати ножем. Часник пропустити через прес. З’єднати в мисці всі нарізані інгредієнти, заправити майонезом і перемішати. Спробувати салат на смак і при необхідності посолити. Якщо ви готуєте начинку для тарталеток заздалегідь, раджу накрити миску харчовою плівкою і поставити в холодильник. Перед самою подачею заправити майонезом.
- Наповнити салатом пісочні тарталетки.
- Гранат очистити і розібрати на зерна. Викласти на тарталетки зерна граната.
- Кріп дрібно нарубати. Прикрасити тарталетки кропом.
- Викласти тарталетки на дошку, блюдо або піднос і подавати до столу.
Приємного апетиту!