Цікаве блюдо для вашого столу – запечена риба з картоплею в горщику. Частування вийде неймовірно соковитим і ароматним. Подавайте до столу, доповнивши свіжою зеленню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Риба філе 300 гр.
- Картопля 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 150 гр.
- Морква 150 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сметана 20% 2 ст. л.
- Вода 2 ст. л.
- Зелень для подачі
Кроки
- Очищаємо ріпчасту цибулю і подрібнюємо її.
- Моркву очищаємо від шкірки, промиваємо під водою і пропускаємо через середню тертку.
- Філе риби промиваємо під водою і обробляємо на дрібні шматочки.
- Підготовлену картоплю ріжемо невеликими брусочками.
- Викладаємо картоплю в горщик. Додаємо трохи солі.
- Далі викладаємо рибу. Також її солимо і перчимо.
- Доповнюємо продукти подрібненою цибулею.
- Слідом викладаємо терту моркву.
- Вливаємо вказану кількість сметани і пару столових ложок води. Випікаємо 40-60 хвилин при температурі 180 градусів.
Готову страву в горщику посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.