Смачна риба з картоплею в горщику в духовці

риба з картоплею в горщику в духовці

Цікаве блюдо для вашого столу – запечена риба з картоплею в горщику. Частування вийде неймовірно соковитим і ароматним. Подавайте до столу, доповнивши свіжою зеленню.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Очищаємо ріпчасту цибулю і подрібнюємо її.
  • Моркву очищаємо від шкірки, промиваємо під водою і пропускаємо через середню тертку.
  • Філе риби промиваємо під водою і обробляємо на дрібні шматочки.
  • Підготовлену картоплю ріжемо невеликими брусочками.
  • Викладаємо картоплю в горщик. Додаємо трохи солі.
  • Далі викладаємо рибу. Також її солимо і перчимо.
  • Доповнюємо продукти подрібненою цибулею.
  • Слідом викладаємо терту моркву.
  • Вливаємо вказану кількість сметани і пару столових ложок води. Випікаємо 40-60 хвилин при температурі 180 градусів.

Готову страву в горщику посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь