Цибуля маринується в оцті, після чого вона перекладається в окрему ємність разом з нарізаною соломкою шинкою і яєчними млинцями. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний, ситний і простий в приготуванні салат.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 5 шт.
- Сіль 1 щіпка
- Шинка 5 кусочків
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Оцет столовий 9% за смаком
Кроки
- Яйця розбиваємо в підходящу ємність, додаємо дрібку солі і злегка збиваємо вінчиком.
- На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і виливаємо туди тонким шаром яєчну масу. Обсмажуємо млинці з двох сторін до готовності. Має вийде приблизно 5-6 штук.
- Далі перекладаємо їх на тарілку, даємо охолонути і нарізаємо тонкою соломкою.
- Таким же чином нарізаємо шинку.
- Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Заливаємо її достатньою кількістю оцту, щоб вона плавала в ньому і даємо постояти таким чином пару хвилин.
- В окрему ємність відправляємо нарізані яєчні млинці і шинку. З цибулі зливаємо весь оцет і також додаємо його до решти інгредієнтів. Тепер заправляємо салат майонезом, добре перемішуємо і відразу ж подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.