Салат з яєчними млинцями і маринованою цибулею

Салат з яєчними млинцями і маринованою цибулею

Цибуля маринується в оцті, після чого вона перекладається в окрему ємність разом з нарізаною соломкою шинкою і яєчними млинцями. Далі все заправляється майонезом, добре перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний, ситний і простий в приготуванні салат.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
30 хвДрук
  • Яйця розбиваємо в підходящу ємність, додаємо дрібку солі і злегка збиваємо вінчиком.
  • На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і виливаємо туди тонким шаром яєчну масу. Обсмажуємо млинці з двох сторін до готовності. Має вийде приблизно 5-6 штук.
  • Далі перекладаємо їх на тарілку, даємо охолонути і нарізаємо тонкою соломкою.
  • Таким же чином нарізаємо шинку.
  • Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Заливаємо її достатньою кількістю оцту, щоб вона плавала в ньому і даємо постояти таким чином пару хвилин.
  • В окрему ємність відправляємо нарізані яєчні млинці і шинку. З цибулі зливаємо весь оцет і також додаємо його до решти інгредієнтів. Тепер заправляємо салат майонезом, добре перемішуємо і відразу ж подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь