Повітряний молочний бісквіт з шоколадом всередині

Як складно зараз здивувати десертом! Сучасне кондитерська майстерність точно досягло вищої точки. Торти будь-яких форм і розмірів, химерні, але вдалі поєднання інгредієнтів — будь-який каприз! Однак мій бісквіт з шоколадом може позмагатися навіть з самими шикарними частуваннями!

Спосіб приготування молочного бісквіта з начинкою дуже простий. Неквапливе тісто, яке замішується за 5 хвилин, доповнюють дві плитки шоколаду. Так-так, я кладу їх прямо в сире тісто і відправляю в розігріту духовку. Цікаво, правда?

Як приготувати повітряний молочний бісквіт з шоколадом всередині

Дізнавшись інгредієнти, необхідні для приготування бісквіта з шоколадом всередині, ви здивуєтеся. Все вірно: ніяких дорогих продуктів! Сміливо можу назвати цей десерт народним. Випікайте його для урочистих застіль або простого сімейного чаювання.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
35 хвДрук
  • Збийте яйця з цукром до збільшення обсягу і кольору.
  • Додайте розм’якшене вершкове масло, продовжуйте збивати до однорідної консистенції.
  • Всипте борошно, розпушувач, ванільний цукор, влийте молоко. Замісіть м’яке тісто.
  • Прямокутну форму змастіть маслом, застеліть дно пергаментом і його теж змастіть.
  • Вилийте в форму частину тіста, покладіть плитку молочного шоколаду (90 г), залийте рештою тіста. Зверху викладіть ще одну плитку шоколаду. Випікайте 55 хвилин при 200° С.
  • Змішайте гіркий шоколад з вершками. Нагрівайте інгредієнти, постійно помішуючи, до повного розчинення шоколаду.
  • Готовий бісквіт дістаньте з форми і полийте приготовленою помадкою.

В кінці приготування кекс з шоколадом можна додатково прикрасити шоколадною крихтою. Якщо вам вже і так достатньо шоколаду в цьому рецепті, використовуйте кондитерське конфетті, посипання або навіть драже. Десерт вийде не тільки дуже смачним, але і неймовірно яскравим і симпатичним.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь