Солянка з куркою та ковбасою – дуже смачна і проста в приготуванні страва для вашого сімейного столу. З докладним покроковим рецептом впораються навіть новачки. Обов’язково беріть на замітку цікаву кулінарну ідею, радуйте себе та своїх близьких разом із нами!
Інгредієнти
Порції: –+
- Курячі стегена 1 шт.
- Ковбаса сирокопчена 150 гр.
- Ковбаса варена 200 гр.
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Корнішони 5 шт.
- Томатна паста 50 гр.
- Рослинна олія 30 мл.
- Маслини 100 гр.
- Лимон ½ шт.
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Вода 1.6 л.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Крок 2. Відварюємо куряче стегно протягом 30 хвилин. Після цього м’ясо витягаємо і даємо йому охолонути.
- Очищаємо і промиваємо картоплю, після нарізаємо її невеликий соломкою. Відправляємо в готовий бульйон.
- Подрібнюємо цибулю і натираємо моркву. Обсмажуємо овочі на олії до м’якості.
- Викладаємо в сковороду подрібнені солоні огірки .
- Додаємо томатний соус, перемішуємо і гасимо 15 хвилин.
- Доповнюємо масу двома видами ковбаси, попередньо нарізаною невеликими шматочками. Смажимо ще пару хвилин.
- Викладаємо засмажку в бульйон. Сюди ж викладаємо шматочки курки, відокремленої від кістки, додаємо маслини.
- Солимо частування і доповнюємо спеціями. Додаємо часточки лимона, проварюємо пару хвилин і прибираємо з плити.
Апетитна солянка з куркою та ковбасою готова. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши зеленню!