Солянка з копченою куркою

Солянка з копченою куркою

Солянка з копченою куркою – це дуже смачне, ароматне та поживне частування для вашого обіднього столу. Апетитний та яскравий суп легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу та фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Підготуємо всі м’ясні продукти: копчену курку і ковбасні вироби.
  • Курячий окіст ділимо на частини, заливаємо водою і ставимо на плиту. Варимо 20 хвилин після кипіння.
  • Невелико нарізаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі на олії з додаванням томатної пасти. Викладаємо в бульйон.
  • Дрібними шматочками ріжемо варену ковбасу.
  • Копчені ковбаски також дрібно нарізаємо. Два види ковбас відправляємо в бульйон.
  • Тонкими кружальцями ріжемо цибулю-порей. Відправляємо в суп.
  • Подрібнюємо солоні огірки і смажимо їх в олії 1-2 хвилини.
  • Викладаємо огірок у суп. Солимо, перчимо, доповнюємо зеленню. Доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
  • Ароматна солянка з копченою куркою готова.

Розливайте по тарілках, доповнюйте лимоном, оливками і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь