Солянка з куркою та грибами

Солянка з куркою та грибами – дуже смачна, яскрава та ситна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Курячий окіст заливаємо водою і відварюємо близько 50 хвилин після кипіння. Періодично забираємо пінку.
  • Подрібнюємо цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі на олії до м’якості.
  • Доповнюємо овочі подрібненими печерицями. Смажимо все разом близько 8 хвилин.
  • В окрему сковороду кладемо нарізану соломкою капусту.
  • До капусти перекладаємо обсмажування з грибами. Доповнюємо все це половиною томатного соку, сіллю та спеціями. Перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.
  • Очищаємо і нарізаємо кубиками картоплю.
  • Кладемо картоплю в готовий бульйон. Варимо 15-20 хвилин.
  • Куряче м’ясо дістаємо з бульйону, охолоджуємо і відокремлюємо від кісточок.
  • Викладаємо курячі шматочки назад у бульйон.
  • Відправляємо в суп засмажку з грибів та овочів. Варимо ще 5-7 хвилин.
  • Далі додаємо оливки та розсіл з оливок.
  • Викладаємо подрібнену зелень та тонко порізані лимони. Забираємо з плити.

Яскрава солянка з куркою та грибами готова. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь