Суп з минтаю з перловкою

Суп з минтаю з перловкою

Суп з минтаю з перловкою виходить апетитним і надзвичайно ароматним. Готується не складніше ніж будь-який інший суп. Головне бажання і все у вас вийде. Для того, щоб суп приготувався швидше, використовуйте заздалегідь замочену перловку або крупу швидкого приготування. Запашний суп полюбиться вам з першої ложки!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
55 хвДрук
  • У каструлю, де варитимете суп, вилийте 3 літри води. Встановіть на плиті та закип’ятіть. Дістаньте рибу з морозильника, злегка розморозьте.
  • Поки вода нагрівається, займіться овочами. Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа чи овочечистки. Морквину натріть на тертці. З цибулини зніміть лушпиння і дрібненько наріжте. Солодкий перець вимийте і довільно наріжте.
  • У киплячу воду насипте попередньо промиту і вимочену перловку. Цибулю та перець з морквою пасеруйте до м’якого стану на сковорідці з олією.
  • Картоплю поріжте досить грубо і занурите у каструлю. Готуйте не менше 20 хвилин.
  • Додайте перцеві горошки та лаврушку.
  • Суп підсоліть і приправте сушеним базиліком. Він надасть особливість рибному супчику. Ще добре поєднуються з рибою прованські трави. Це вам на замітку.
  • Розморожений минтай обдайте під водою, сперечайте черевце. Видаліть нутрощі. Рибу наріжте скибочками і зануріть у каструлю. За бажання можна відразу видалити кісточки, але це необов’язково. Через 20 хвилин риба приготується. Спробуйте, якщо потрібно, відрегулювати смак спеціями.
  • Вимкніть плиту і залиште настоятися.

Апетитний рибний суп розлийте по тарілках. Запрошуйте домочадців до обіднього столу та їжте з насолодою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь