Пісний зелений борщ без м’яса

Пісний зелений борщ без м’яса – оригінальна страва для сімейного обіду. Його можна швидко та легко приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт. Побалуйте себе та близьких яскравим частуванням, яке точно урізноманітнить ваше звичне меню.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Спочатку відварюємо овочевий бульйон. Для цього близько 20 хвилин кип’ятимо воду з половиною цибулі, шматочками половини моркви та лавровим листком. Солимо за смаком. У цій же воду можна відварити перепелині яйця для подачі.
  • Другу половинку моркви ріжемо на дрібні кубики.
  • Подрібнюємо цибулю, що залишилася.
  • Очищаємо картоплю, промиваємо під водою та ріжемо на невеликі за розміром кубики.
  • Добре промиваємо шпинат, даємо йому обсохнути і нарізаємо.
  • Далі подрібнюємо петрушку та зелену цибулю.
  • Овочевий бульйон проціджуємо. Кладемо в нього всі підготовлені овочі та зелень. Ставимо на плиту та варимо 15 хвилин. Солимо і перчимо на смак. Після заготівлі даємо настоятися близько 20 хвилин.
  • При подачі суп доповнюйте половинками перепелиних яєць.

Пісний зелений борщ без м’яса готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь