Відмінним вибором для новорічного столу буде у вас закуска з тарталеток з оселедцем. Вона не тільки смачна, але і виглядає чудово. Готуємо страву на основі пісочних тарталеток, доповнюємо оселедець картоплею і цибулею, заправлених майонезом. Зварити картоплю і підготувати філе оселедця можна заздалегідь, а сформувати закуску відразу перед подачею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тарталетки 10 шт.
- Оселедець філе 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Горошок зелений для декору
Кроки
- Заздалегідь відварену в мундирах картоплю очистіть від шкірки і подрібніть на крупній тертці.
- Філе оселедця краще самі виділіть з тушки солоної риби, але можете взяти і готове. Його наріжте маленькими кубиками і перекладіть до натертого картоплі.
- Начинку доповніть дрібно нашаткованою ріпчастою цибулею.
- Потім її посипте на свій розсуд сіллю з чорним перцем, заправте двома ложками майонезу.
- Ці інгредієнти з майонезом перемішайте.
- На сервірувальне блюдо помістіть пісочні тарталетки. Потім обережно наповніть їх вареною рибно-картопляною начинкою.
Закуску декорують невеликою кількістю зеленого горошку або зеленню і відразу подайте до новорічного столу. Приємного апетиту!