Простий і смачний салат з яловичим язиком і болгарським перцем

Правильно відварений яловичий язик, м’який і не гумовий – відмінна основа для салатів. У цьому рецепті готуємо салат з болгарським перцем. Доповнимо смак свіжим огірком. Заправимо салат не традиційним майонезом, а кунжутною олією і для пряного смаку додамо часник, петрушку і мариновану цибулю. Цей делікатес приємно здивує ваших гостей.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 45 хвДрук
  • Язик для салату відварюється 2 години в підсоленій і зі спеціями воді до м’якості. Потім остуджують, очищається від щільної оболонки і нарізається соломкою.
  • Червона цибуля очищається від лушпиння і шаткується тонкими півкільцями.
  • Потім цибульна нарізка кладеться в салатницю і для маринування на 15 хвилин заливається трьома ложками соєвого соусу.
  • Свіжий огірок шаткується невеликими брусочками.
  • Болгарський перець очищається від перегородок з насінням і шаткується такими ж брусочками, як і огірок.
  • Очищені зубки часнику дрібно рубаються ножем.
  • Петрушка промивається і також дрібно нарізається.
  • Вся нарізка перекладається в салатницю. До неї наливається кунжутна олія і додається сіль з чорним перцем. Салат акуратно перемішується, знімається проба і коригується за особистим смаком.

Приготований салат розкладається по порційних тарілках, посипається кунжутним насінням і подається до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь