Хрустка, в міру гостра капуста, зробити яку можна швидко і без особливих зусиль. Таке блюдо послужить відмінною закускою або підійде як інгредієнт для салату.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 3 кг.
- Оцет столовий 9% 200 мл.
- Часник 4 зубці
- Морква 3 шт.
- Рослинна олія 200 мл.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Сіль 3 ст. л.
- Вода 1.5 л.
Кроки
- Тонко шаткуємо капусту, натираємо моркву на крупній тертці і подрібнюємо часник. Перемішувати.
- Готуємо все необхідне для маринаду.
- Додаємо в воду сіль, цукор і олію, доводимо суміш до кипіння. Додаємо оцет і знімаємо маринад з вогню.
- Заливаємо овочі ще гарячим маринадом і залишаємо остигати.
- Готову капусту ставимо в холодильник.
Приємного апетиту!
Дуже цікавий рецепт, обов’язково спробую. Я часто готую крижавки за рецептом раджу спробувати