Крабові палички – універсальний продукт, який поєднується з багатьма інгредієнтами в різних закусках. Вони не вимагають додаткової обробки і для приготування салату їх необхідно просто нарізати. Теж саме можна сказати і про слабосоленую сьомгу. Причому, що в салатах ці інгредієнти відмінно гармонують один з одним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 4 шт.
- Сьомга слабосолена 400 гр.
- Сир твердий 200 гр.
- Картопля 3 шт.
- Крабові палички 2 упаковки
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Майонез столовий молочний 200 гр.
- Ікра червона 100 гр.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Цибулю очистіть, дрібно наріжте і пасеруйте на рослинній олії.
- Сьомгу наріжте невеликими шматочками. Викладіть на блюдо перший шар з риби.
- Потім покладіть цибульний шар, змастіть його майонезом.
- Далі покладіть шар з вареної картоплі. Попередньо натріть її на великій тертці. Змастіть цей шар майонезом.
- Після цього наріжте крабові палички кубиками і зробіть з них наступний шар, його також промажте майонезом.
- Сир натріть на тертці, посипте ним салат.
- Розділіть варені яйця на білки і жовтки. Білки натріть на тертці, викладіть їх поверх сиру і змастіть майонезом. Завершіть салат посипкою з подрібненого жовтка.
- Прикрасьте салат шматочками слабосоленої сьомги і червоною ікрою.
Виглядає блюдо дуже привабливо і красиво.