Смачний і наваристий суп з індички виходить з стегнової частини птиці. Соковиті м’ясні шматочки в поєднанні з овочами створюють неповторний смак і аромат. Беріть на замітку кулінарну ідею!
Інгредієнти
Порції: –+
- Індичка стегно 200 гр.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква ⅓ шт.
- Вермішель 50 гр.
- Вода 1.5 л.
- Сіль за смаком
- Лист лавровий 1 шт.
- Кріп за смаком
Кроки
- Промиваємо стегно індички і знімаємо з нього шкірку.
- Поділяємо продукт на кілька частин.
- Занурюємо м’ясо в каструлю з водою. Відварюємо до готовності.
- В процесі солимо вміст і періодично знімаємо пінку.
- Відварне м’ясо витягаємо з бульйону і даємо йому охолонути.
- В цей час очищаємо і подрібнюємо ріпчасту цибулю.
- Відправляємо її в бульйон.
- Сюди ж кладемо моркву.
- Варимо близько 10 хвилин.
- Остигле м’ясо знімаємо з кістки і опускаємо його в каструлю.
- Ще через 10 хвилин викладаємо кубики картоплі.
- Опускаємо в заготовку макарони.
- Варимо близько 10 хвилин.
- Солимо суп за смаком.
- Для аромату додаємо лавровий лист.
- В кінці опускаємо подрібнений кріп.
- Доводимо вміст до кипіння і прибираємо блюдо з вогню.
Апетитний домашній суп з стегна індички готовий.