Дуже смачний і наваристий суп з стегна індички

суп з стегна індички

Смачний і наваристий суп з індички виходить з стегнової частини птиці. Соковиті м’ясні шматочки в поєднанні з овочами створюють неповторний смак і аромат. Беріть на замітку кулінарну ідею!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • Промиваємо стегно індички і знімаємо з нього шкірку.
  • Поділяємо продукт на кілька частин.
  • Занурюємо м’ясо в каструлю з водою. Відварюємо до готовності.
  • В процесі солимо вміст і періодично знімаємо пінку.
  • Відварне м’ясо витягаємо з бульйону і даємо йому охолонути.
  • В цей час очищаємо і подрібнюємо ріпчасту цибулю.
  • Відправляємо її в бульйон.
  • Сюди ж кладемо моркву.
  • Варимо близько 10 хвилин.
  • Остигле м’ясо знімаємо з кістки і опускаємо його в каструлю.
  • Ще через 10 хвилин викладаємо кубики картоплі.
  • Опускаємо в заготовку макарони.
  • Варимо близько 10 хвилин.
  • Солимо суп за смаком.
  • Для аромату додаємо лавровий лист.
  • В кінці опускаємо подрібнений кріп.
  • Доводимо вміст до кипіння і прибираємо блюдо з вогню.

Апетитний домашній суп з стегна індички готовий.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь