Хачапурі із сиром на сковороді – це швидкий і простий варіант приготування апетитного грузинського частування. Готові хачапурі можна подавати як доповнення до ситних гарячих страв: м’яса чи супів. Для виконання ідеї беріть на замітку перевірений рецепт із покроковими фото.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 130 гр.
- Молоко коров’яче 200 мл.
- Куряче яйце 1 шт.
- Цукор-пісок ½ ч. л.
- Сіль за смаком
- Розпушувач ½ ч. л.
- Сир Сулугуні 250 гр.
- Масло вершкове за смаком
Кроки
- З’єднуємо куряче яйце, сіль, цукор, молоко, розпушувач і просіяне борошно. Вимішуємо до однорідності.
- Додаємо в тісто тертий сулугуні. Перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду та обмазуємо її вершковим маслом. Вливаємо тісто сюди.
- Закриваємо кришкою та готуємо на невеликому вогні близько 7-8 хвилин.
- Перевертаємо коржик на інший бік. Смажимо ще 2-3 хвилини до рум’янцю.
- Дістаємо коржик із сковороди і обмазуємо його шматочком вершкового масла.
Хачапурі із сиром на сковороді готові. Подавайте до столу і скоріше пробуйте!