Рис з куркою та яйцем на сковороді

Рис з куркою та яйцем на сковороді є повноцінною стравою, що підходить для обіду або вечері. За півгодини доступні інгредієнти перетворюються на дивовижне частування. Такою стравою не соромно нагодувати гостей. Рис гармонійно поєднується з куркою. Продукти безпрограшно доповнюють один одного та зовні привертають увагу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Насамперед відварюємо рис. Щоб правильно зварити, вивчаємо інструкцію на упаковці та готуємо відповідно до рекомендацій. У мене простий довгозерний, але можна застосувати будь-який сорт – жасмин, басмати, бурий. Круглий рис виглядатиме просто, але на смак не вплине.
  • Ополоснувши і просушивши куряче філе, розм’якшуємо кухонним молоточком і ріжемо смужками. Приправивши сіллю та меленим перцем, смажимо у розпеченому вок чи сковороді. Коли курка зарум’яниться, прибираємо з поверхні.
  • У вок виливаємо розбиті яйця та підсолюємо. При постійному розмішуванні обсмажуємо до готовності. Після цього сковороду знімаємо з вогню.
  • Промитий та очищений солодкий перець нарізаємо скибочками та закидаємо разом із квасолею у вок.
  • Обсмаживши овочі 3 хвилини, приправляємо порубаним імбиром та часником. Обсмажуємо близько хвилини.
  • Відправляємо до овочів курку, скрембл та зелену цибулю.
  • Перемішавши складові, вивантажуємо рис. Присмачуємо соєвим соусом та цукром. Солимо і перчимо. Добре об’єднавши інгредієнти, розмішуємо та підігріваємо.

Розклавши страву, подаємо домочадцем із паличками, щоб відчути атмосферу азіатської кухні. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь