Салат з грибами та крабовими паличками відмінно підходить для повсякденного меню. Такі прості салати користуються великою популярністю, вони «не б’ють по гаманцю», зате чудово насичують. У рецепті є один маленький секрет, який робить салат шалено ніжним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Крабові палички 200 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Рослинна олія 40 мл.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Сіль кухонна за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Печериці свіжі 100 гр.
Кроки
- Добре помийте печериці проточною водою, відваріть курячі яйця круто, очистіть цибулю.
- Крабові палички витягніть з оболонки і наріжте невеликими шматочками.
- Розігрійте на сковорідці трохи олії, викладіть крабові палички і трохи їх обсмажте. Вони повинні повністю або частково розкрутитись, як на фото. Викладіть на тарілку і дайте повністю охолонути.
- Капелюшки печериць очистіть від шкірки. Відокремте ніжки, наріжте їх кружальцями, а капелюшки наріжте платівками.
- Половину головки цибулі наріжте півкільцями.
- Обсмажте на олії гриби та цибулю. Під час смаження трохи посоліть продукти. Засмажку також викладіть на тарілку.
- Очистіть від шкаралупи яйця, наріжте кубиками.
- Змішайте в салатниці крабові палички, яйця, засмажку з грибів та цибулі. Заправте майонезом салат, приправте меленим перцем, добре перемішайте.
Салат з крабовими паличками та грибами можна відразу подавати на стіл. Смачного!