Салат з корейською морквою та копченою куркою – це просте і дуже смачне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно соковитою, яскравою та поживною. Приготувати її в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква 300 гр.
- Курка копчена 300 гр.
- Капуста пекінська 300 гр.
- Сухарики 30 гр.
- Часник 1 зуб.
- Майонез столовий молочний 200 гр.
Кроки
- Салат з корейською морквою готується швидко та просто. Підготуємо усі необхідні інгредієнти для приготування салату.
- Промиваємо пекінську капусту і ріжемо її невеликими смужками.
- У глибоку миску відправляємо капусту та додаємо до неї корейську моркву.
- Копчену курку ріжемо невеликими смужками і відправляємо у загальну масу.
- Продавлюємо до продуктів зубчики часнику. Зручно це робити через спеціальний прес.
- Поливаємо продукти вказаною кількістю майонезу. Його додавання можна відрегулювати на смак.
- Добре перемішуємо всю заготівлю.
- У тарілку для подачі викладаємо капустяне листя. На них перекладаємо підготовлений салат.
Салат з корейською морквою та копченою куркою готовий. Посипайте сухариками та пригощайтеся!