Салат з печінкою тріски і картоплею

Апетитний листковий салат із печінкою тріски та картопляною основою – страва дуже ситна та смачна. Якщо приготувати цей салат шарами, як і заявлено в рецепті, він може стати вишуканим доповненням до святкового столу або стравою до романтичної вечері.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 198 ккал
Білки: 7.0 г
Жири: 16.6 г
Вуглеводи: 5.6 г
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Приступимо до готування салату з печінкою тріски та картоплею. Для початку потрібно підготувати всі інгредієнти для салату. Візьміть відварену картоплю і якісну печінку тріски. Моркву промийте і очистіть, цибулю промийте, а я яйця також заздалегідь відваріть і очистіть.
  • Картоплю натріть на середній тертці, а печінку тріски розімніть вилкою. Сформуйте шар із картоплі, змастіть його майонезом і викладіть подрібнену печінку рівним шаром.
  • Солоні мариновані огірки наріжте соломкою і дрібно порубайте цибулю. Сформуйте шар з огірків та цибулі поверх шару з тріскою.
  • Яєчний білок відокремте від жовтка і дрібно наріжте білок або натріть його на тертці. Моркву також натріть. Змастіть попередній шар салату майонезом і сформуйте шар із білка, потім викладіть терту моркву.
  • Змастіть шар моркви майонезом знову і сформуйте шар тертого сиру. Потім натріть на тертці або розімніть вилкою яєчний жовток і присипте салат. Заберіть готову страву в холодильник на годину для просочення, після чого подавайте страву на стіл.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь