Аджика з помідорів і часнику без оцту

Аджика з помідорів і часнику без оцту порадує вас цікавим смаком і своєю універсальністю. Готуйте з неї яскраві холодні закуски або подавайте до столу в якості соусу до м’ясних або рибних страв.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Овочі промиваємо і обробляємо на частини. У чашу блендера відправляємо помідори і два види перців. Подрібнюємо.
  • Отриману масу кип’ятимо і після варимо близько 20 хвилин.
  • Опускаємо в неї подрібнений часник, сіль, цукор і коріандр.
  • Перемішуємо, доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
  • Розливаємо по стерилізованим банкам гарячий продукт.
  • Закриваємо кришками, перевертаємо догори дном і залишаємо до повного охолодження.

Аджика з помідорів і часнику без оцту готова. Зберігайте в холодильнику!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь