Аджика з помідорів і часнику без оцту порадує вас цікавим смаком і своєю універсальністю. Готуйте з неї яскраві холодні закуски або подавайте до столу в якості соусу до м’ясних або рибних страв.
Інгредієнти
Порції: –+
- Помідор 1 кг.
- Перець болгарський 1 кг.
- Часник 4 зубці
- Перець чилі 1 шт.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Коріандр 1 ч. л.
Кроки
- Овочі промиваємо і обробляємо на частини. У чашу блендера відправляємо помідори і два види перців. Подрібнюємо.
- Отриману масу кип’ятимо і після варимо близько 20 хвилин.
- Опускаємо в неї подрібнений часник, сіль, цукор і коріандр.
- Перемішуємо, доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
- Розливаємо по стерилізованим банкам гарячий продукт.
- Закриваємо кришками, перевертаємо догори дном і залишаємо до повного охолодження.
Аджика з помідорів і часнику без оцту готова. Зберігайте в холодильнику!