Аджика з зелених помідорів – це дуже смачна грузинська закуска. Її можна намазувати на бутерброди або додавати до гарячого. Вона виходить дуже смачною та пікантною. І зробить апетитніше будь-яку страву!
Інгредієнти
Порції: –+
- Помідор зелений 6 кг.
- Часник 25 гр.
- Перець болгарський 1 кг.
- Перець чилі 4 шт.
- Петрушка 1 пучок
- Сіль за смаком
- Оцет столовий 9% 4 ст. л.
- Рослинна олія 2 ст. л.
Кроки
- Готувати аджику із зелених помідорів по-грузинськи просто! Всі овочі потрібно попередньо промити водою та очистити від лушпиння та насіння.
- Потім подрібнюємо всі продукти (крім часнику та зелені) через м’ясорубку або блендером, як вам зручніше це зробити.
- Ставимо на вогонь, солимо. Часник дрібно і зелень подрібнюємо і додаємо в масу. Заливаємо олію та оцет і варимо ще 20 хв. на помірному вогні.
- У гарячому вигляді розливаємо аджику в стерилізовані банки та закочуємо.
Смачного!
А петрушку куди
Виправили. Подрібнюємо з часником.