Аджика з зелених помідорів по-грузинськи

Аджика з зелених помідорів – це дуже смачна грузинська закуска. Її можна намазувати на бутерброди або додавати до гарячого. Вона виходить дуже смачною та пікантною. І зробить апетитніше будь-яку страву!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Готувати аджику із зелених помідорів по-грузинськи просто! Всі овочі потрібно попередньо промити водою та очистити від лушпиння та насіння.
  • Потім подрібнюємо всі продукти (крім часнику та зелені) через м’ясорубку або блендером, як вам зручніше це зробити.
  • Ставимо на вогонь, солимо. Часник дрібно і зелень подрібнюємо і додаємо в масу. Заливаємо олію та оцет і варимо ще 20 хв. на помірному вогні.
  • У гарячому вигляді розливаємо аджику в стерилізовані банки та закочуємо.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 2
  1. Ін

    А петрушку куди

    1. Поваротті Тарасіно (автор)

      Виправили. Подрібнюємо з часником.

Залишити відповідь