Бефстроганов з курки з грибами

Бефстроганов із курки з грибами – це страва на швидку руку, яку вдасться приготувати у кожного! Незважаючи на простий та доступний склад, бефстроганів вражає своїми смаковими характеристиками, а печериці та часник ідеально доповнюють філе.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Очищену цибулину нарізаємо тонкими півкільцями і 2-3 хвилини пасеруємо на олії.
  • Потім до сковорідки відправляємо довільні скибочки грибів, заважаємо і смажимо ще пару хвилин.
  • Ополіскуємо куряче філе, промокуємо серветками і ріжемо на бруски.
  • Закидаємо філе до засмаження, готуємо на помірному полум’ї 4-5 хвилин.
  • Паралельно в склянку наливаємо теплу воду та розчиняємо борошно.
  • До рум’яних компонентів видавлюємо зубці часнику, перемішуємо і прогріваємо разом ще одну хвилину.
  • Посипаємо вміст сковороди сіллю та приправами, додаємо гірчицю та копчену паприку, ретельно розмішуємо.
  • Через 1-2 хвилини вливаємо борошняний розчин, доводимо до кипіння і тримаємо на середньому полум’ї ще 2-3 хвилини.
  • Викладаємо до складу сметану, мішаємо і томимо 5 хвилин.
  • Рекомендується використовувати сметану, жирністю не менше 20% та кімнатної температури, щоб запобігти згортанню.

Викладаємо бефстроганов до гарніру та насолоджуємось. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь